WORKSHOP ZAKELIJK TEKENEN

WORKSHOP ZAKELIJK TEKENEN

In het kader van de jaarlijkse Dag van de Content nodigde Lamarcommunicatie relaties uit voor een workshop Zakelijk Tekenen. Jeroen Steehouwer, Daniel Hentschel (Danibal) en Francis (Studio Limón) verzorgden deze workshop namens Draw up!

Mensen uit het communicatievak die dagelijks bezig zijn met tekst kregen een introductie in het tekenen. Door middel van eenvoudige oefeningen werd kennis gemaakt met simpel tekenen: voorwerpen, mensen, metaforen maar ook met lay-out en kleur. Al deze tools kwamen samen in de zogenaamde praatplaten die in groepen werden gemaakt. De platen werden voor de hele groep gepresteerd en geëvalueerd: wat werkt wel en wat juist niet?

Mooi om te zien wat er in een korte tijd is geleerd. Het was mooi om te horen hoe deelnemers zijn aangezet om visueel te denken en er zelf mee aan de slag te gaan.

Lyanne Lamar van Lamar Communicatie: “Jullie workshop op de Dag van de Content was een succes. Wij kregen van onze gasten positieve feedback: leuk en leerzaam. Er ontstond een goeie energie toen we onszelf gingen voorstellen, het visualiseren van abstracte begrippen was een leuke hersenkraker, en het samen bedenken en maken van een praatplaat was uitdagend en inspirerend.”

Collage foto's Workshop Zakelijk Tekenen. Teken warming up. Squiggle birds. Presenteren,
Workshop Zakelijk Tekenen Draw up! Abstracte woorden associeren t.b.v. tekenen praatplaat
Workshop Zakelijk Tekenen Draw up!Praatplaat maken.
Workshop Zakelijk Tekenen. Presenteer je pitch met een praatplaat
Workshop Zakelijk Tekenen. Presenteren brainstorm

Ook interesse in een workshop zakelijk tekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.