Een whiteboard animatie vertelt jouw verhaal op een heldere en vermakelijke manier, zodat het de aandacht krijgt die het verdient en het makkelijk gedeeld kan worden.

IETS VOOR JOU?
Jij hebt een mooie onderneming/ project met een mooi product/ mooie dienst.
Je bent trots op je verhaal en wilt op een heldere manier overbrengen wat je te bieden hebt.
Je zoekt naar een makkelijke, leuke en heldere manier om je verhaal te vertellen en te delen.

WIJ
Wij vinden het belangrijk dat jouw verhaal goed overkomt. Dat mag best op een vermakelijke manier. Onze stijl is cartoon-achtig, en daardoor luchtig om naar te kijken.
Wij besteden aandacht aan alle aspecten van de animatie, dus niet alleen aan de tekst en visualisatie, maar ook aan het geluid. Het juiste geluid versterkt de uitstraling van de animatie.
Wij begrijpen dat de animatie jouw verhaal vertelt.
Wij maken iets waar jij blij mee bent en graag wilt delen.
Precies wat je wilt!
Hoe-komt-animatie-tot-stand

Proces-animatieSTAP 1: BRIEFING
Tijdens een oriënterend gesprek bespreken we alle aspecten van de animatie.
. Tekst
De animatie zal worden gemaakt op basis van jouw verhaal. Wij gaan ervan uit dat wij het verhaal door jou krijgen aangeleverd. Uiteraard maken wij de tekst geschikt voor de animatie, maar mocht je de tekst fundamenteel willen herzien/ aanscherpen, dan kunnen wij adviseren bij het inzetten van een tekstschrijver.
. Visualisatie
Je hebt gekozen voor Studio Limón, en kiest daarmee voor een animatie getekend in onze, simpele, tekenstijl. Wellicht heb je zelf ook al leuke ideeën voor de visualisatie. We stemmen af wat jouw wensen/ ideeën betreffende de visualisatie exact zijn.
. Geluid
Wat past qua geluid het beste bij jouw animatie? We bespreken de mogelijkheden en bepalen samen wat het best bij jouw verhaal past: van het gebruik van stockmuziek, tot het op maat laten maken van geluidseffecten en muziek. Een voice-over (Nederlands of anders-talig) kan de animatie desgewenst ondersteunen. Wij werken hiervoor samen met professionele studio’s.

STAP 2: OFFERTE
Duidelijkheid bij het maken van afspraken staat bij ons voorop. Op basis van Stap 1 beschrijven wij in onze offerte duidelijk wat we gaan doen en wat je van ons kan verwachten, zowel qua prijs als qua planning. Na goedkeuring van de offerte gaan we verder met Stap 3.

STAP 3: VISUALISEREN/ ANIMEREN
Wij gaan schetsen, tekenen, visualiseren en animeren. Wij stemmen regelmatig met jou af. De interactie met de klant tijdens het hele ontwerpproces is voor ons belangrijk om samen tot het beste eindresultaat te komen. Als de basis van de animatie staat, gaan wij door met Stap 4.

STAP 4: GELUID
In overleg met jou selecteren wij stockmuziek, voice-over en desgewenst geluidseffecten.

STAP 5: EINDMONTAGE
Het geluid wordt bij het beeld gemonteerd.

STAP 6: OPLEVERING
De animatie is af en wordt opgeleverd!

wit
KOSTEN

De prijs van een whiteboard animatie is o.a. afhankelijk van de complexiteit van het verhaal en de hoeveelheid benodigde illustraties.
Bijkomende kosten kunnen zijn: voice-over, muziek, geluidseffecten en characterdesign.

Als wij precies weten wat je zoekt maken wij een gespecificeerde offertes zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Wij denken graag mee over een oplossing passend bij jouw budget.

CONTACT

Wil jij graag een animatie laten maken door Studio Limón?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.