Ja!!! Wij maken nu ook gepersonaliseerde shirts. Een leuk kado om weg te geven, of voor jezelf natuurlijk.
Wil jij ook een uniek shirt?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat vinden wij (héél erg) leuk! Wij houden ervan om te spelen met verschillende kleuren, materialen en accenten.

Zij gingen jou voor:

shirts

Chantal: “Hoe leuk is dat! Een persoonlijk cadeau bij een bijzonder moment! Bedankt Studio Limón.”

Rompertjes Lizzy

Caroline: “Te leuk! Gaat ze echt geweldig vinden!”

Voor zijn verjaardagspartijtje tekende Christian (7) zelf de logo’s van Juventus en Ajax, een stervoetballer én schreef alle namen met de hand van zijn vriendjes. Studio Limón maakte er shirts van.

Shirt Tennis: flock-folie

Sosja: “Als iemand mij in deze trui ziet, beginnen ze al meteen te glimlachen.”

Rompertje Donna: glitterfolie

Floor: “Wow! Met glitters! Daar is ze vast erg blij mee. Het vorige rompertje is ook zeer enthousiast ontvangen.”

Shirt Tuk Tuk Lee

Jeroen: “Studio Limón heeft me geholpen met een prachtig logo en prachtig bedrukte t-shirts voor een bevriende tuk tuk chauffeur in Siem Reap in Cambodja. Na een korte briefing hebben ze perfect begrepen waarnaar ik op zoek was en dat vertaald in een vrolijke tekening. De kwaliteit van de bedrukking van het t-shirt oversteeg mijn verwachting: de toevoeging van een metallic print in de helm was de kers op de taart. Heel erg blij met het eindresultaat!”

Rompertje USA

Ellen:”Voor een zwangere vriendin van mij in Amerika was ik op zoek naar een persoonlijk kado. Studio Limón heeft een portet van ons op een rompertje gedrukt en op de achterkant onze zelfgeschreven namen. Een groot succes! Super bedankt!!”

Caroline: “Ze vond jullie creatie écht geweldig! Van alle (21) cadeaus liet ze deze als eerste aan haar man zien. Te Leuk!”