PRAATPLAAT REOS

PRAATPLAAT REOS

Voor REOS is een praatplaat gemaakt met daarop een overzicht van trends in de zorg. De praatplaat wordt ingezet bij een gesprek met zorgmanagers van regio-organisaties, wethouders en beleidsambtenaren, bestuurders van zorgnetwerken, artsen en zorgprofessionals. Met als doel: hun vraagstukken achterhalen, inspireer tot samenwerking met zorg/ welzijn/ gemeenten / inwoners.

Reos praatplaat

Reos praatplaat

In 2018 hebben experts uit verschillende disciplines van de zorg zich verenigd in een Taskforce. Zij hebben onder leiding van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een rapport uitgebracht over de Juiste Zorg op de Juiste Plek. In het rapport schetsen ze de kaders voor de transitie naar een zorgsysteem dat het functioneren van mensen centraal stelt.
Hier komen verschillende initiatieven uit voort waar wij praatplaten voor maakten.

Een praatplaat geeft overzicht over een project. Het maakt verschillende activiteiten zichtbaar en geeft onderlinge verbanden/ structuren weer. Het maakt het letterlijk makkelijker om over een project te praten.

Wil jij ook een praatplaat laten maken? Wij doen dat graag. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat vinden wij leuk 🙂