Praatplaat JMO Gemeente Den Haag

Praatplaat JMO Gemeente Den Haag
Bij de afdeling Jeugd en Maatschappelijke Ondersteuning (JMO) van de gemeente Den Haag werken meer dan 1200 mensen. Deze zijn verdeeld in 3 afdelingen. Vanuit 5 verschillende locaties wordt gewerkt aan heel veel projecten. Het management zocht naar een manier om de vele samenwerkingen en behaalde successen in beeld te brengen en aan de directie te presenteren.
 
Twaalf pagina’s geschreven tekst samengevat in 1 getekende plaat: dat presenteert makkelijk!
 
Opdrachtgeefster Monique van den Berg over de samenwerking: “Dank jullie wel. Ik vind de samenwerking prettig en jullie stralen veel energie en positiviteit uit….denken in mogelijkheden.”
Praatplaat voor de afdeling JMO van de gemeente Den Haag. Op de tekening zijn verschillende samenwerkingen en successen te zien.

gemeente-den-haag-jmo-praatplaat

Naast het getekend in beeld brengen van de grote hoeveelheid informatie was het voor ons de uitdaging om de sfeer van de stad Den Haag zo subtiel mogelijk in beeld te brengen.

Eerder maakten wij al illustraties voor het boek Den Haag Rent waarop de skyline van Den Haag te zien was.

Sfeer tekening Den Haag gemaakt voor het hardloopboek Den Haag Rent. Op de illustratie zijn stadsiconen van de gemeente Den Haag te zien, zoals het Binnenhof, de skyline en de Gouden Koets

 
Geinspireerd door Theydrawandtravel hebben wij als basis het plattegrond van Den Haag getekend. Den Haag is herkenbaar ‘schuin’ georiënteerd met de herkenbare kustlijn van Scheveningen. 
Een paar stadsiconen van de Ooievaar uit het stadslogo van Den Haag maken het geheel af.