Home » OVER ONS

Over ons. Studio Limón stripverhaal. CV getekend. Liefde voor tekenen, geboortekaarten, animaties, infographics, team, live tekenen. Cartoon
Foto Francis en Brigitte Liem. Tekaars, illustratoren, simpel tekenen, ted talk
Hallo, wij zijn Francis en Brigitte Liem: twee zussen.

Van jongs af aan tekenden wij al samen hele stripverhalen. Wij delen onze grote liefde voor tekenen, verhalen verzinnen en een gezamelijk gevoel voor humor en vrolijkheid. Daar moesten we iets mee doen! En dus richtten wij in 2004 Studio Limón op.

Brigitte (1973) tekent met de hand. Ouderwets in potlood en inkt op papier. Na de inventarisatie van de wensen van de opdrachtgever is dit vaak de eerste stap op weg naar een ontwerp. De globale schets wordt ingescand, gaat richting Francis en over en weer wordt deze geperfectioneerd.

Francis (1969) is de expert op het gebied van het digitaliseren van de tekeningen. Zij styleert de tekeningen en geeft ze hun krachtige kleuren. Met een haarfijn gevoel voor detail weet ze elke tekening tot in essentie vorm te geven. Daarnaast is zij sterk in het leggen en onderhouden van contacten waardoor Studio Limón nu een uitgebreid netwerk heeft van specialisten waarmee wij samenwerken.

Wij hebben beiden aan de Technische Universiteit in Delft gestudeerd. Brigitte Bouwkunde en werkte als architect en lichtontwerper. Francis Industrieel Ontwerpen en was werkzaam in de speelgoed- en multi media branche.

Ingewikkelde of saaie informatie simpel getekend in beeld brengen. Dat is onze uitdaging. Wij brengen jouw boodschap helder getekend in beeld. Dit kan tijdens live tekensessies, met een uitleg-animatie, of met ondersteunende illustraties. Visuele informatie wordt makkelijker onthouden dan alleen tekst of woorden.
Onze stijl is herkenbaar met zwarte lijnen, frisse kleuren, minimalistisch, krachtig en altijd met een knipoog.

Studio Limón staat altijd open voor nieuwe (vormen van) samenwerkingen met producenten en ondernemers.