Makkelijk je verhaal vertellen

Makkelijk je verhaal vertellen

“Ik zou graag de boodschap over de inhoud van mijn werk in 1 plaat over willen brengen bij het publiek dat mijn workshops gaat bezoeken. Ik ben werkzaam als transformatieversneller in het Sociaal Domein in de Regio Noord Veluwe. Voor een workshop tijdens een Ontmoetingsdag van ketenpartners op 4 november wil ik graag gebruik maken van een praatplaat.”

Dat was de openingszin waarmee Gerrit Huisman ons benaderde.

 

Vervolgens kregen wij een super duidelijke, inhoudelijke briefing aan de hand waarvan wij zijn gaan tekenen. Na een paar keer afstemmen kwamen wij al snel tot dit eindresultaat.

De praatplaat werd op A0 geprint en op de beurs opgehangen. Gerrit Huisman kon op deze manier makkelijk dat aandacht trekken en zijn verhaal vertellen.

Praatplaat Transformeren in het Sociaal Domein

Praatplaat Transformeren-in-het-Sociaal-Domein

Hartelijk dank voor de mooie review:

“Met deze dames is het fijn samenwerken. Ze reageerden heel snel op mijn vraag en konden concreet aangeven welke informatie ze nodig hadden om mijn verhaal om te zetten in een praatplaat.

Het viel me op hoe zorgvuldig ze mijn verhaal op tekening hebben gezet. Het doel dat ik met de praatplaat had stond bij het eerste voorstel al op papier. Daarna waren ze flexibel in het verwerken

van een aantal aanpassingen en deden dit ook steeds binnen 1 werkdag zodat ik verder kon schakelen. Het eindresultaat ben ik dik tevreden mee. De prijs is netjes en marktconform. Dus volgende

keer weet ik Studio Limón zeker weer te vinden.”