LOGO – DE PR KLINIEK

LOGO – DE PR KLINIEK

In het voorjaar ontvingen wij een e-mail van De PR Kliniek. Met zo’n afzender denk je niet meteen aan een nieuwe opdracht, maar niets was minder waar!

Lorraine Wernsing en Sonja Schiphorst zijn de initiatiefnemers van De PR Kliniek. Deze zusters zijn begonnen met een sprankelend nieuw initiatief en vroegen ons of wij een logo voor ze wilden ontwerpen. Zij kenden ons werk, hadden op onze site een logo gezien wat ze erg aansprak en hadden duidelijke ideeën over het eindresultaat.

De opdracht was het ontwerpen van de zusters in heldere lijnen en frisse kleuren, waarbij Lorraine en Sonja duidelijk als de zusters herkenbaar moesten zijn.
Op basis van verschillende foto’s van Lorraine en Sonja, en door hen geselecteerde illustraties die ze leuk vonden, zijn wij gaan schetsen.

De basis stond al snel, waarna er nog aardig wat keuzes gemaakt te moeten worden: de vorm van de ogen, wel/ geen wimpers/ wenkbrauwen/ tuitlippen/ blosjes/ neusjes, te gebruiken font, kleuren, etc.
Vele varianten zijn voorgelegd en besproken, totdat de combinatie gevonden was waar de zusters helemaal blij mee waren.

Dit is het eindresultaat. De figuurtjes zijn ook apart en zonder tekst te gebruiken.

Logo PR Kliniek - Studio Limón

PR-KLINIEK-LOGO by Studio Limón

De eerste patiënten, waaronder wijzelf, zijn inmiddels in De PR Kliniek opgenomen. De Kliniek wordt 1 oktober feestelijk geopend.

Wij hebben met veel plezier aan dit logo gewerkt en wensen de zusters veel succes.