LIVE TEKENEN – EVENT SAMEN VITAAL

LIVE TEKENEN – EVENT SAMEN VITAAL

Home » LIVE TEKENEN – EVENT SAMEN VITAAL

Donderdag 19 september mochten wij live tekenen tijdens het event Samen Vitaal

Ria Outshoorn van MindCampus:
“Samen met vier partners organiseerden wij het event Samen Vitaal. Hiervoor hebben wij Studio Limón ingeschakeld voor de visuele verslaglegging van deze middag en de hand-out met bruikbare tips voor de deelnemers om te versturen na het event.
Naast dat beide dames erg goed kunnen tekenen, zijn zij ook in staat een ijzersterke samenvatting te maken van de soms complexe materie.”

Dat is precies waar wij blij van worden: jouw verhaal helder in beeld brengen. Zie hier het resultaat.

Live Tekenen detail. Getekend verslag Rick van Asperen - De groeten met moeten. Wij zijn geen schapen.

Samen Vitaal – Detail eindplaat

Samen-Vitaal-Live-Tekenen. Ruben Klerkx, Rick van Asperen,Kilian Wawoe, smart vitaal, Visma Roet, KLM Health Services, Hospitalitygroup JDE Professional

Samen Vitaal – Eindplaat

Visuele Verslagen break-out sessies Samen Vitaal

Visuele Verslagen break-out sessies Samen Vitaal

Getekende notulen. Getekend verslag. Welkom door dagvoorzitterRuben Klerkx. Daarna de zin en onzin van vitaliteitsprogramma's door Kilian Wawoe. Illustraties cultuurverandering, organisaties.
Getekende notulen Vitale medewerkers aan de Bal? Door Smart Vitaal, Visma Raet, KLM Healthservices. Breakoutsessie 'een vitale employee jurney in de werkomgeving door de Hospitalitygroup J Douwe Egberts.


Wil jij ook jouw evenement geïllustreerd vastleggen? Wij maken graag een getekend verslag! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Leuk!