Jouw pitch getekend in beeld

Jouw pitch getekend in beeld

Jouw pitch getekend in beeld. Je hebt een leuk idee en wilt dit uitleggen aan anderen. Deze tekening maakte Brigitte voor Typisch Den Bosch.

“Te mooi om waar te zijn, zo ziet de eerste tekening van deze aan elkaar geknoopte droom eruit! Een galerij van schommels, verkleed en behangen met mooie breisels en gehaakte bloemen. Een droom waar de energie van een heleboel breilustigen in wordt verweven, en een van een kleurrijke speeltuin die de kleinsten onder ons omarmt als een warme deken.

Studio Limon zet de lijnen van eerste brainstorm in februari 2011 op papier. Brigitte, Maaike en Mark zijn jonge ouders en bewoners van de Graafsepoort die geregeld in de speeltuin aan de Westenburgerweg komen. Gedrieën borduren zij voort op Corrie’s droom voor een Aangehaakte Speeltuin, als tastbaar resultaat van het Wild Brei Project.”

Lees hier de hele tekst op de website en zie het eindresultaat van de gerealiseerde droom!

Heb jij ook een mooie droom? Teken het uit! Jouw pitch getekend in beeld! Wij doen dit graag voor jou. Liever zelf doen? Gewoon doen! Of volg één van onze workshops voor een vliegende start met het zakelijk tekenen.
Illustratie impressie mogelijkheden gebreid klimrek - pitch in beeld. Brainstorm