Illustraties voor pleegzorg

Illustraties voor pleegzorg

Home » Illustraties voor pleegzorg

Voor Spirit pleegzorg  maakten wij een serie illustraties t.b.v. de zogenaamde ‘kindoproepjes’. Met behulp van deze oproepjes worden pleeggezinnen gezocht voor kinderen die dit nodig hebben.
In verband met de privacy worden hierbij geen foto’s van de kinderen voor gebruikt. Spirit heeft gekozen om de oproepjes kracht bij te zetten met illustraties.

De eerste serie is te zien op de internetsite van Spirit en in het magazine van Spirit: Binding.

Illustraties kinderen

Spirit internetsite pleegouders gezocht

Spirit pleegouders gezocht Sanna. Illustraties / tekeningen internetsite Spirit. Pubermeisje op bank met telefoon. Puber jongen op straat. Jong aan het gamen met koptelefoon op. Jongen met voetbal. Nog een jongen met een voetbal. Jongen met iPad op de bank. Jongen aan het gewichtheffen op zijn slaapkamer, 2 kleuters spelen met blokken. Kind speelt bordspel in huis

Spirit pleegouders gezocht Sanna

Illustraties kinderoproepjes Binding Spirit pleegzorg

Illustraties kinderoproepjes Binding Spirit

Wij vonden dit in meerdere opzichten een prachtig project om aan te werken. Mooi om te zien hoe Spirit de illustraties zelf digitaal en in print toepast.

Heb jij ook een mooi project en passen illustraties hier goed bij? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Vinden we leuk 😀