Illustraties spelkaarten BOinK

Illustraties spelkaarten BOinK

Home » Illustraties spelkaarten BOinK

Voor Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang BOinK mochten wij illustraties maken voor spelkaarten voor het Risico Intventarisatie Spel. De kaarten moeten het gesprek op gang brengen over welke risico’s er potentieel aanwezig zijn in de kinderopvang en welke gevaren gezien worden. Wat de één risicovol vindt, kan de ander als dagelijkse praktijk en leermomenten zien.

BOinK koos voor  Studio Limón omdat de tekenstijl goed aansluit bij de gewenste uitstraling voor het spel:  speels en vrolijk. 

Het spel wordt digitaal aangeboden. Gebruikers wordt gevraagd de kaarten uit te printen en uit te knippen. Wij hebben er daarom voor gekozen om weinig kleuren te gebruiken, zodat er geen printerinkt wordt verspild. De gebruikte kleuren zijn huisstijlkleuren van BOinK.

De illustraties zijn zo neutraal mogelijk, zodat de spelers hun eigen waarde-oordeel over de getekende situatie kunnen geven.

Wij ontvingen een hele goede briefing voor de gewenste illustraties. Door de duidelijke en snelle feedback konden wij snel tot het gewenste eindresultaat komen. 

Opdrachtgeefster Floor de Jong over de samenwerking: “Door de snelle en gerichte communicatie is de samenwerking zeer soepel verlopen. Wij zijn erg blij met het prachtige resultaat van het spel!”

Het spel is hier te downloaden.

 

Heb jij ook een mooi idee voor een duidelijkere communicatie? Wellicht kunnen wij je daarbij helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Vinden we leuk 🙂

illustraties spelkaarten BOink