Illustraties power point presentatie

Illustraties power point presentatie

Je hebt een goed verhaal, maar een (hele) saaie power point presentatie …. Dan moet je je verhaal wel héél levendig vertellen wil je de aandacht van je publiek vasthouden.
Illustraties helpen om de aandacht vast te houden en je boodschap dus makkelijker over te brengen en te laten onthouden.
En dat hoeven helemaal geen ingewikkelde tekeningen te zijn. Hoe simpeler hoe beter eigenlijk.

Opdrachtgeefster Ellen:
“Ik had een hele saaie power point presentatie en wist al dat ik mijn klas (pubers) hier niet mee kon bereiken. Ik heb Francis gevraagd om mij te helpen en binnen no-time kreeg ik illustraties die ik zelf in mijn presentatie kon opnemen. Het maakte het voor mij veel makkelijker om mijn les te geven. Ik had niet alleen succes in de klas, maar ook het lerarenteam was onder de indruk. Zelfs de tekenleraren vonden het een goed idee om illustraties op deze manier te gebruiken.”

Heb jij ook een presentatie en wil je makkelijker de aandacht van je publiek bereiken? Wij helpen je graag met een paar simpele illustraties. Jij het praatje, wij het plaatje.

Of misschien vind je het wel handig als je zélf simpele tekeningetjes kan maken voor je eigen presentatie: wij leren het je graag in een leuke workshop.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Vinden we leuk 🙂

illustraties power point presentatie Montessori school. Tekeningen om pubers te bereiken
illustratie power point presentatie Montessori school
illustraties power point presentatie Montessori school. Visuals onderwijs.