CARTOONS ONLINE TRAINING VERZEKERINGEN

CARTOONS ONLINE TRAINING VERZEKERINGEN

Home » CARTOONS ONLINE TRAINING VERZEKERINGEN

Voor een online training over verzekeringen hebben wij een serie cartoons gemaakt. De tekeningen geven de saaie onderwerpen op een grappige manier weer.

De eerste serie illustraties is opgeleverd.

Opdrachtgeefster Irma de Jong van Thotbooks:
“De samenwerking met Studio Limón was heel prettig en soepel. Brigitte is een creatieve en open persoonlijkheid en gemakkelijk in de omgang. De cartoons kregen we ruim voor de afgesproken deadline en een eerste opzet kon ook flexibel en snel geregeld worden. De tekeningen zijn precies zoals we voor ogen hadden en werden in goede kwaliteit en volgens onze richtlijnen aangeleverd.
Wij hebben een heel positieve eind ervaring over deze opdracht en zullen beslist bij dit team terugkomen, mochten we in de toekomst weer cartoons nodig hebben. Dank aan Studio Limón!”

Daar worden wij blij van 🙂

En zo was het ook. Wij ontvingen een super-goede briefing met per illustratie een duidelijke omschrijving van de gewenste illustratie. Het was uitdagend om verschillende dieren zo eenvoudig mogelijk te tekenen. De enthousiaste reacties van de klant maakten de samenwerking extra fijn.

Insurance can be fun!

Praatplaat verzekeringenIllustratie online training: cousins ThotbooksCartoon online training verzekeringen: Thotbooks Bevers illustratieTekening online cursus verzekeringen: cat and dog illustratie ThotbooksCartoons online training verzekeringen: Thotbooks illustraties

Ben jij er ook van overtuigd dat cartoons jouw boodschap kunnen versterken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Jij het praatje, wij het plaatje.