FLAT ERIC

FLAT ERIC

In 1999 waren daar opeens de Levisreclames featuring Flat Eric. Ik was meteen verkocht. Flat Eric was écht heel erg grappig én fotogeniek.  Ik kwam in het gelukkige bezit van een ‘echte’ Flat Eric pop. In die tijd woonde ik in Barcelona en op een zwoele zomeravond zijn we voor de grap onze eigen fotoreportage gaan maken met onze eigen Flat Eric, met als decor de Levis Store om de hoek (die op dat tijdstip allang gesloten was). Het was echt grappig om te doen. Dat ik geen fotograaf ben is goed te zien, maar dat maakt voor het resultaat wat mij betreft niet uit.

Flat Eric Barcelona - Studio Limón Flat Eric Barcelona - Studio Limón Flat Eric Barcelona - Studio Limón Flat Eric Barcelona - Studio Limón

Flat Eric - Barcelona - Studio Limón

Flat Eric – Barcelona – Studio Limón

Door Francis Liem