Animatie & visuals AEDES

Featured Video Play Icon

Home » Animatie & visuals AEDES

De vereniging van woningcorporaties Aedes wilde op een frisse en opvallende manier terugblikken op de mijlpalen van hun Vernieuwingingsagenda.
Wij mochten een uitleg animatie voor hen maken.

De tekeningen uit de animatie spraken zo aan dat zij ook los als visuals worden gebruikt in andere communicatievormen van het bedrijf.

afbeelding uit de whiteboard animatie. Te zien zijn verschillende mensen uit de maatschappij. Ouderen, spelende kinderen, rolstoel, gebouwen in de wijk

Maatschappij verandert – visual Aedes

Illustratie communicatie in de wijk. We zien verschillende spreekwolken, idee lampjes en gebouwen. Tekening in zwart wit. Simpel getekend.

Inspireren – visual Aedes

illustratie workshop. Mensen aan het brainstormen aan een tafel. Flipover.

Workshops – visual Aedes

Visual resultaten. Verschillende soorten huisvesting.

Resultaten – visual Aedes

In aansluiting op dit project zijn nog een aantal aanvullende fragmenten door ons gemaakt die in een compilatie met andere fragmenten van Aedes zijn opgenomen.

Als kers op de taart ontvingen wij een mooie aanbeveling:
‘Brigitte heeft ons geweldig geholpen om de Vernieuwingsagenda van de corporatiesector op een eenvoudige, aansprekende en visueel sterke manier te verwoorden in animaties. De samenwerking verliep beide keren vlot en soepel. Bovendien stelde Brigitte scherpe vragen die de inhoud verbeterden, We zijn erg blij met het resultaat: frisse en inhoudelijk sterke filmpjes over toch vrij complexe materie.’
Simone van Halen – Communicatieadviseur bij Aedes vereniging van woningcorporaties

Wil jij je verhaal ook op een eenvoudige, heldere manier in beeld brengen? Wij helpen je graag!

Deze opdracht ontvingen wij via het tekencollectief Draw Up waarvan wij lid zijn.
logo Draw up!