Studio Limón maakt illustraties, animaties, logo’s en characters/ mascottes sinds 2004.
Onze stijl is fris, helder en vrolijk: fresh, clear, fun.

Als de stijl van Studio Limón u aanspreekt kunnen wij op verschillende manieren samenwerken.

1) OP PROJECTBASIS

U heeft een wens voor een bepaald product of project.

Onze werkwijze is als volgt.

Briefing
Samen met u bespreken wij uw wensen voor wat betreft het eindresultaat en de beoogde planning. Misschien heeft u al een bepaald beeld voor ogen of heeft u project van ons gezien wat u erg aanspreekt. Dit kan voor ons het uitgangspunt vormen van het project.

Offerte
Duidelijkheid bij het maken van afspraken staat bij ons voorop. In onze offerte beschrijven wij duidelijk wat we gaan doen en wat u van ons kan verwachten.
Wij maken een inschatting van de hoeveelheid werk en op basis daarvan maken wij een prijsvoorstel.

Studio Limón is een klein bureau. Wij werken efficient en zonder veel overhead. Hierdoor kunnen wij onze prijzen laag en aantrekkelijk houden. Wij werken het liefst op een fixed price basis. Wij spreken vooraf een prijs af en houden ons hieraan. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Voor sommige projecten werken wij samen met andere experts. Ook hierover maken wij heldere afspraken. Meestal verwerken wij het uitbestede werk in onze offerte zodat u slechts met 1 aanspreekpunt te maken heeft.

Ontwerpen
Nu deze afspraken duidelijk zijn gemaakt, begint het leukste gedeelte van het project: het ontwerpen. De eerste schetsen worden gemaakt. Eerst met de hand en later gedigitaliseerd. De interactie met de klant is tijdens het hele ontwerpproces heel belangrijk. Samen komen wij tot het beste eindresultaat.

Opleveren
De ontwerpen die wij maken zijn uniek.
Wij leveren een product meestal digitaal op.

2) OP LICENTIE BASIS

Studio Limón werkt ook op licentie-basis. U heeft een mooie business en wil graag de ontwerpen van Studio Limón toepassen. Wij zien onze illustraties graag terug op producten. Ook hier maken wij vooraf duidelijk afspraken en werken wij met licentie-contracten.

Schermafbeelding 2015-03-11 om 09.13.27