Hippe geboortekaartjes

Posted on Nov 4, 2014 in DESIGN | No Comments
Hippe geboortekaartjes
Hippe Geboortekaartjes - Studio Limón

Hippe Geboortekaartjes – Studio Limón

Ongeveer 3 jaar geleden werd Studio Limón benaderd door Mark van Heusden en Sietze van der Wal van Kaartencarroussel. Zij waren bezig met de opzet van een nieuw initiatief: Hippe Geboortekaartjes. Hippe Geboortekaartjes biedt aanstaande ouders de kans om op basis van bestaande ontwerpen, zelf hun geboortekaartje te personaliseren. Mark en Sietze zochten hiervoor ontwerpers. Het kantoor van Mark en Sietze was nog in opbouw, dus spraken wij destijds op een centrale plek in Utrecht af. De professionele aanpak en het enthousiasme van Mark en Sietze spraken ons meteen aan, waarna wij op licentie-basis zijn gaan ontwerpen.

Alweer 3 jaar werken wij prettig samen. Wij vinden het heel bijzonder dat elke maand weer door aanstaande ouders gekozen wordt voor een geboortekaart van Studio Limón.
Om meer inzicht te krijgen in de wensen van de klanten en manieren om onze collectie te optimaliseren, en vonden wij het tijd om weer eens live af te spreken.

Dit keer werden wij in het kantoor van Kaartencarroussel ontvangen. Sietze en Mark zijn allang niet meer met zijn tweeën. In het gezellige kantoor werkt een tiental mensen en aan uitbreiding van de werkruimte wordt gewerkt.
Leuk om te zien wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen, onderhouden, marketen en servicen van geboorte- en wenskaarten.

Tijdens een gesprek met Sietze en Jouktje (onder het genot van een professioneel gezet kopje cappuccino) werden wij op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen. Op basis van statistieken werd duidelijk welke kaartjes goed lopen, waar proefdrukken van worden gemaakt, welke aanpassingen klanten wensen, welke kaarten van andere ontwerpers populair zijn, etc. Wij bespraken welke kaarten wij kunnen verbeteren en kregen veel tips mogelijk nieuwe kaarten.

Genoeg inspiratie. Wij gaan weer lekker aan de slag!

www.hippe-geboortekaartjes.nl